Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały do młodych ziemniaczków z masłem.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11875
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16151
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5124
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11875
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16151
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5124
Składniki
Roztrzepujemy maślankę, dodajemy obranego, pokrojonego w kostkę ogórka. Dodajemy pokrojony szczypior, koperek i przyprawy, mieszamy.
Jajka kroimy w kosteczkę, dodajemy do maślanki i delikatnie mieszamy. Czasem dodaję też pęczek startych rzodkiewek. Podajemy do młodych ziemniaków z masłem. Smacznego:)