Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie , orzeźwiające i tanie danie na upalne, letnie dni.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4373
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1295
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 273
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2283
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4373
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1295
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 273
Składniki
Ogórki obrać i zetrzeć na grubych oczkach. Lekko posolić i odstawić na 5 minut by puściły sok. Odcisnąć. Przełożyć do miski.
Dodać jogurt zmieszany ze śmietaną, drobno posiekany koperek oraz przeciśnięty przez praskę czosnek , orzechy i sok z cytryny. Wymieszać.Doprawić solą, świeżo zmielonym czarnym pieprzem i odrobiną cukru.
Przed podaniem schłodzić. Udekorować koperkiem i "wianuszkiem" z orzechów.