Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na przypomnienie lata, typowo letnia zupa.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 992
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2894
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 992
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2894
Składniki
Buraka ugotowałam w mundurku- około 1 h. Buraka obrałam i starłam na średnim oczku. Dodałam do kefiru. Posiekałam zioła i także dodałam. Doprawiłam solą i pieprzem. Odstawiłam na pół godziny do przegryzienia smaków. Podałam z jajem- gotowanym 8 minut od zagotowania się wody.
Smacznego :)