Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na przypomnienie lata, typowo letnia zupa.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1454
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 510
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1454
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 510
Składniki
Buraka ugotowałam w mundurku- około 1 h. Buraka obrałam i starłam na średnim oczku. Dodałam do kefiru. Posiekałam zioła i także dodałam. Doprawiłam solą i pieprzem. Odstawiłam na pół godziny do przegryzienia smaków. Podałam z jajem- gotowanym 8 minut od zagotowania się wody.
Smacznego :)