Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na przypomnienie lata, typowo letnia zupa.
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 431
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3665
Chleb bezglutenowy może być rozczarowaniem dla każdego, kto z jakiejś przecho...
Odsłon: 431
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3665
Składniki
Buraka ugotowałam w mundurku- około 1 h. Buraka obrałam i starłam na średnim oczku. Dodałam do kefiru. Posiekałam zioła i także dodałam. Doprawiłam solą i pieprzem. Odstawiłam na pół godziny do przegryzienia smaków. Podałam z jajem- gotowanym 8 minut od zagotowania się wody.
Smacznego :)