Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podana z ryżem jest bogatym źródłem białka.
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31188
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 377
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1460
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31188
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 377
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1460
Składniki
Cebule i czosnek obieramy. Cebule kroimy w piórka, czosnek przeciskamy przez praskę. Smażymy na rozgrzanym maśle. Dodajemy imbir i chwilę dusimy. Wlewamy pomidory, doprawiamy kolendrą, kurkumą i curry.
Ciecierzycę osączamy, dodajemy do zupy razem z mlekiem kokosowym. Gotujemy na małym ogniu przez 15 minut. Doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z ugotowanym ryżem.