Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
MMM <3 Pyszny ,delikatny krem selerowy. Smakował nawet "niejadkowi" selerowemu.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Oliwę rozgrzewamy w dużym rondlu. Pory siekamy ,wrzucamy na rozgrzany tłuszcz i smażymy kilka minut. Seler kroimy na 2-3 cm kawałki ,dodajemy do pora ,zalewamy bulionem i wodą. Całość gotujemy 30 min ,po czym studzimy i miksujemy na gładki krem. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem ,ponownie gotujemy przez kilka minut. Zupę podajemy gorącą z grzankami.