Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
my polacy lubimy dobrze zjesc i mam nadzieje,ze nakarmie ja glodnego wilka
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14288
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19427
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13120
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1768
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14288
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19427
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13120
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1768
Składniki
w sporym garnuszku podsmazamy biala cebule i szczypiorek(na oliwie lub masle),dodajemy mieso i dobze obsmazamy,zalewamy woda ,dodajemy sol,pieprz lub vegete
gotujemy tak dlugo,az mieso bedzie prawie miekie
do garnuszka wsypujemy umyty ryz i salate,gdy ryz bedzie ugotowany dodajemy koperek,odstawiamy z ognia(nie przykrywamy garnuszka bo salata pociemnieje)
w miseczce ubijamy mikserem jajka dodajac powoli sok z cytryny,a na koniec bardzo powoli wywar z zupy,dolewamy tyle az plyn bedzie goracy stale ubijajac
zupe bardzo delikatnie zalewamy cytrynowa mieszanka,zupy nie zagotowywac ponownie,bo sie zetnie
smacznego!