Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
my polacy lubimy dobrze zjesc i mam nadzieje,ze nakarmie ja glodnego wilka
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5630
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 939
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 29107
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 76
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5630
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 939
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 29107
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 76
Składniki
w sporym garnuszku podsmazamy biala cebule i szczypiorek(na oliwie lub masle),dodajemy mieso i dobze obsmazamy,zalewamy woda ,dodajemy sol,pieprz lub vegete
gotujemy tak dlugo,az mieso bedzie prawie miekie
do garnuszka wsypujemy umyty ryz i salate,gdy ryz bedzie ugotowany dodajemy koperek,odstawiamy z ognia(nie przykrywamy garnuszka bo salata pociemnieje)
w miseczce ubijamy mikserem jajka dodajac powoli sok z cytryny,a na koniec bardzo powoli wywar z zupy,dolewamy tyle az plyn bedzie goracy stale ubijajac
zupe bardzo delikatnie zalewamy cytrynowa mieszanka,zupy nie zagotowywac ponownie,bo sie zetnie
smacznego!