Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W święta warto nie dodawać sobie pracy. Podany z "pasztecikami" na ciepło,z domowego pasztetu w mini bułkach od hamburgerów.
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 92
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 215
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 20449
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 92
Moja dzisiejsza ciap kapusta jest przygotowana do zagęszczonego sosu z pieczo...
Odsłon: 215
Idealna na różne okazje.
Odsłon: 20449
Składniki
Najlepiej wykorzystać wcześniej przygotowany wywar warzywno mięsny. Może też być na samych warzywach. Może być na wywarze z suszonych grzybów Niektórzy robią nawet barszcz na wodzie :) Wywar trzeba zagotować, dodać koncentrat wedle proporcji na opakowaniu, plus odrobina octu, aby barszcz nie zrzucił koloru. Zaraz po wyłączeniu ognia dodaje się przeciśnięty czosnek, pieprz i sporo majeranku, można też dodać szczyptę cukru, sól do smaku. Barszcz przed podaniem można przecedzić.
Smacznego :)