Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W święta warto nie dodawać sobie pracy. Podany z "pasztecikami" na ciepło,z domowego pasztetu w mini bułkach od hamburgerów.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3878
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 634
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3848
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 415
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3878
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 634
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3848
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 415
Składniki
Najlepiej wykorzystać wcześniej przygotowany wywar warzywno mięsny. Może też być na samych warzywach. Może być na wywarze z suszonych grzybów Niektórzy robią nawet barszcz na wodzie :) Wywar trzeba zagotować, dodać koncentrat wedle proporcji na opakowaniu, plus odrobina octu, aby barszcz nie zrzucił koloru. Zaraz po wyłączeniu ognia dodaje się przeciśnięty czosnek, pieprz i sporo majeranku, można też dodać szczyptę cukru, sól do smaku. Barszcz przed podaniem można przecedzić.
Smacznego :)