Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W święta warto nie dodawać sobie pracy. Podany z "pasztecikami" na ciepło,z domowego pasztetu w mini bułkach od hamburgerów.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 62
Przepis dnia
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
Odsłon: 1117
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1993
Świąteczne smaki.
Odsłon: 243
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 1954
Pyszna postna kapusta z pieczarkami, idealna na wigilijny wieczór.
Odsłon: 1270
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 62
Przepis dnia
Makowiec na kruchym cieście z kratką to przepyszne ciasto które zawsze gości...
Odsłon: 1117
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 1993
Świąteczne smaki.
Odsłon: 243
Dzisiaj moje ulubione gołąbki które przygotowuję na święta. Są to gołąbki z g...
Odsłon: 1954
Pyszna postna kapusta z pieczarkami, idealna na wigilijny wieczór.
Odsłon: 1270
Składniki
Najlepiej wykorzystać wcześniej przygotowany wywar warzywno mięsny. Może też być na samych warzywach. Może być na wywarze z suszonych grzybów Niektórzy robią nawet barszcz na wodzie :) Wywar trzeba zagotować, dodać koncentrat wedle proporcji na opakowaniu, plus odrobina octu, aby barszcz nie zrzucił koloru. Zaraz po wyłączeniu ognia dodaje się przeciśnięty czosnek, pieprz i sporo majeranku, można też dodać szczyptę cukru, sól do smaku. Barszcz przed podaniem można przecedzić.
Smacznego :)