Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W święta warto nie dodawać sobie pracy. Podany z "pasztecikami" na ciepło,z domowego pasztetu w mini bułkach od hamburgerów.
Wątróbka kurza jest najdelikatniejsza i najbardziej soczysta. Jej przygotowan...
Odsłon: 44
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 305
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w przyprawie gyros, pieczonych w...
Odsłon: 2640
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1670
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14488
Wątróbka kurza jest najdelikatniejsza i najbardziej soczysta. Jej przygotowan...
Odsłon: 44
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 305
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w przyprawie gyros, pieczonych w...
Odsłon: 2640
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1670
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14488
Składniki
Najlepiej wykorzystać wcześniej przygotowany wywar warzywno mięsny. Może też być na samych warzywach. Może być na wywarze z suszonych grzybów Niektórzy robią nawet barszcz na wodzie :) Wywar trzeba zagotować, dodać koncentrat wedle proporcji na opakowaniu, plus odrobina octu, aby barszcz nie zrzucił koloru. Zaraz po wyłączeniu ognia dodaje się przeciśnięty czosnek, pieprz i sporo majeranku, można też dodać szczyptę cukru, sól do smaku. Barszcz przed podaniem można przecedzić.
Smacznego :)