Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W dietetycznej wersji i do tego bardzo smaczna!
Prostaczek to – jak sama nazwa wskazuje – bardzo proste ciasto: zarówno jeśli...
Odsłon: 2434
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 32
Przepis dnia
Pałki z kurczaka w boczku to pomysł na tradycyjny obiad w nieco innej, bardzi...
Odsłon: 3089
Hiszpański flan to klasyczny deser o aksamitnej, kremowej konsystencji. Jego...
Odsłon: 2760
Prostaczek to – jak sama nazwa wskazuje – bardzo proste ciasto: zarówno jeśli...
Odsłon: 2434
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 32
Przepis dnia
Pałki z kurczaka w boczku to pomysł na tradycyjny obiad w nieco innej, bardzi...
Odsłon: 3089
Hiszpański flan to klasyczny deser o aksamitnej, kremowej konsystencji. Jego...
Odsłon: 2760
Składniki
Całość będzie się gotować pół godziny. Wszystkie składniki włożyłam do garnka z wodą, oprócz kalafiora, soli, koperku i mleka kokosowego. Ziemniaki pokroiłam w kostkę a warzywa w kosteczkę. Pierś dałam w całości. Po piętnastu minutach od zagotowania dodałam pokrojonego w różyczki kalafiora. A po wyłączeniu ognia dodałam mleko kokosowe, posiekany koperek i sól. Sól dodana na końcu nie wsiąknie w warzywa i można ograniczyć jej używanie. Pierś pokroiłam na plastry. Smacznego :)