Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W dietetycznej wersji i do tego bardzo smaczna!
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 9
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 27
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23360
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 426
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 249
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 9
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 27
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23360
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 426
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 249
Składniki
Całość będzie się gotować pół godziny. Wszystkie składniki włożyłam do garnka z wodą, oprócz kalafiora, soli, koperku i mleka kokosowego. Ziemniaki pokroiłam w kostkę a warzywa w kosteczkę. Pierś dałam w całości. Po piętnastu minutach od zagotowania dodałam pokrojonego w różyczki kalafiora. A po wyłączeniu ognia dodałam mleko kokosowe, posiekany koperek i sól. Sól dodana na końcu nie wsiąknie w warzywa i można ograniczyć jej używanie. Pierś pokroiłam na plastry. Smacznego :)