Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W dietetycznej wersji i do tego bardzo smaczna!
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 120
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 102
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 120
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 102
Składniki
Całość będzie się gotować pół godziny. Wszystkie składniki włożyłam do garnka z wodą, oprócz kalafiora, soli, koperku i mleka kokosowego. Ziemniaki pokroiłam w kostkę a warzywa w kosteczkę. Pierś dałam w całości. Po piętnastu minutach od zagotowania dodałam pokrojonego w różyczki kalafiora. A po wyłączeniu ognia dodałam mleko kokosowe, posiekany koperek i sól. Sól dodana na końcu nie wsiąknie w warzywa i można ograniczyć jej używanie. Pierś pokroiłam na plastry. Smacznego :)