Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W dietetycznej wersji i do tego bardzo smaczna!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11661
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1261
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12261
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2908
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11661
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1261
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12261
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 2908
Składniki
Całość będzie się gotować pół godziny. Wszystkie składniki włożyłam do garnka z wodą, oprócz kalafiora, soli, koperku i mleka kokosowego. Ziemniaki pokroiłam w kostkę a warzywa w kosteczkę. Pierś dałam w całości. Po piętnastu minutach od zagotowania dodałam pokrojonego w różyczki kalafiora. A po wyłączeniu ognia dodałam mleko kokosowe, posiekany koperek i sól. Sól dodana na końcu nie wsiąknie w warzywa i można ograniczyć jej używanie. Pierś pokroiłam na plastry. Smacznego :)