Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna zdrowa i dietetyczna zupa- tym razem z dyni.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1934
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2584
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1934
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1627
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2584
Składniki
Wykonanie: Dynię obrać, pokroić w kostkę, a cebulę posiekać. Na dyniowym oleju zeszklić cebulę z czosnkiem, dodać pokrojoną dynię i zalać bulionem wołowym. Dusić zupę 15 minut, doprawić do smaku pieprzem i solą oraz kminkiem. Następnie zmiksować, zaprawić jogurtem i posypać uprażonymi pestkami dyni wraz z olejem.