Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, lekka, a zarazem sycąca zupa z pulpetami. Prosta w przygotowaniu, a i niedroga. Przepis na tę potrawę pochodzi z gazety "Przepisy czytelników" przesłany przez Pana Mariusza Kosmala. Nie wiem jak wy ale ja uwielbiam tę gazetę można tam znaleźć wiele fantastyczny przepisów z różnych regionów Polski, a co dla mnie najważniejsze sprawdzonych.
Fajna alternatywa dla tych którzy lubią zjeść coś słodkiego ale unikają cukru...
Odsłon: 2868
Oszczędne ciasto do którego przygotowania możesz wykorzystać składniki , któr...
Odsłon: 620
Oszczędne ciasto do którego przygotowania możesz wykorzystać składniki , któr...
Odsłon: 620
Składniki
Mięso mielone mieszamy z jajkiem, bułką tartą oraz mąką.
Z gotowej masy formujemy niewielki kulki.
Marchew oczyszczamy i ścieramy na tarce o grubych oczkach, brokuła dzielimy na różyczki i wrzucały do garnka razem z marchewką i kasza jaglaną. Zawartość garnka zalewamy wodą, lekko solimy i gotujemy około 5 minut. Następnie do wywaru warzywnego wrzucamy pulpety. Całość gotujemy około 30 minut na wolnym ogniu. Na końcu zupę doprawiamy sola i pieprzem Smacznego !!!
Przepisy Zupy
Zupy
Kartoflanka
Zupy
Zupa krem z białych szparagów z koperkiem
Zupy
Zupa naleśnikowa
Zupy
Zupa porowa z mięsem mielonym
Kartoflanka
Moja dzisiejsza kartoflanka jest smaczna, prosta w przygotowaniu i trochę inn...
Odsłon: 196
Zupa krem z białych szparagów z koperkiem
Prosta i smaczna zupa krem z białych szparagów z dodatkiem koperku. W maju ko...
Odsłon: 150