Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W naszym jadłospisie są różne przepisy na rosół, ale przepis mojej Babci jest najlepszy.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 59
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11027
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 59
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 193
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11027
Składniki
WYKONANIE: Kroimy cebulę i podsmażamy na oleju. Dodajemy kurczaka i zalewamy wodą (tak do połowy mięsa). Obieramy marchew, czosnek i dodajemy do zupy. Przyprawiamy solą i pieprzem. Gotujemy ok. 30 minut, następnie wrzucamy seler z nacią i dusimy kurczaka w rosole przez kolejne 60 minut (pod przykryciem).