Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W naszym jadłospisie są różne przepisy na rosół, ale przepis mojej Babci jest najlepszy.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 141
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 204
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1284
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 512
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 141
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 204
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1284
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 512
Składniki
WYKONANIE: Kroimy cebulę i podsmażamy na oleju. Dodajemy kurczaka i zalewamy wodą (tak do połowy mięsa). Obieramy marchew, czosnek i dodajemy do zupy. Przyprawiamy solą i pieprzem. Gotujemy ok. 30 minut, następnie wrzucamy seler z nacią i dusimy kurczaka w rosole przez kolejne 60 minut (pod przykryciem).