Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem warto próbować kuchni z innych krajów, bo a nuż okaże się, że coś nam z niej zasmakuje :)
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 137
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1733
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 490
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15657
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 137
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1733
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 490
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15657
Składniki
Przygotować wywar (ja zrobiłam go z drobiowego grzbietu z dodatkiem liści selera). Na części masła podsmażyć pokrojoną w kostkę cebulę i pokrojonego w prążki pora. Następnie zalać wywarem i gotować ok. 15 min. pod przykryciem. Następnie dodać serek śmietankowy i mieszać, aż zupełnie się rozpuści.
Na końcu dodać śmietanę i zagotować. Szynkę pokroić w kostkę i podsmażyć na pozostałym maśle. Zupę podawać z szynką.... Smacznego!