Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nietypowe połączenie a efekt jest zaskakujący, zupa jest bardzo smaczna.
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2244
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 10339
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2013
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2244
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 10339
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2013
Składniki
Wykonanie: Dynię obrać i pokroić w słupki. Cebulę posiekać udusić na maśle, dodać dynię, wlać kwas ogórkowy i przyprawić. Powoli dusić pod przykryciem i gdy dynia będzie półmiękka zaciągnąć śmietaną wymieszaną z mąką. Całość zagotować, doprawić do smaku, posypać posiekaną natką pietruszki i podawać z pieczywem.