Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nietypowe połączenie a efekt jest zaskakujący, zupa jest bardzo smaczna.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2299
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3344
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1400
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2139
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2299
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3344
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1400
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2139
Składniki
Wykonanie: Dynię obrać i pokroić w słupki. Cebulę posiekać udusić na maśle, dodać dynię, wlać kwas ogórkowy i przyprawić. Powoli dusić pod przykryciem i gdy dynia będzie półmiękka zaciągnąć śmietaną wymieszaną z mąką. Całość zagotować, doprawić do smaku, posypać posiekaną natką pietruszki i podawać z pieczywem.