Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała zupa zapobiegająca przeziębieniu w chłodne dni jesieni.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 970
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420540
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1782
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 970
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420540
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1782
Składniki
Wykonanie: Szalotki, czosnek obrać i posiekać. Ziemniaki, marchewkę, pietruszkę obrać, pokroić razem z dynią w kostkę i przysmażyć razem z szalotką, czosnkiem na maśle. Zalać bulionem, dodać curry, i gotować przez 25 minut aż warzywa będą miękkie. Następnie zmiksować, doprawić do smaku solą, pieprzem i chili. Słonecznik uprażyć razem z boczkiem pokrojonym w drobną kostkę. Okrasić zupę i podawać. SMACZNEGO.