Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jak byłam mała to mówiłam na nią "fasolka w betoniarce" :)))
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1826
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1589
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1547
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2055
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1826
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1589
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1547
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2055
Składniki
Na noc namoczyć fasolę. Następnego dnia odlać wodę z fasoli, nalać świeżej tyle żeby fasola była lekko przykryta i gotować. Boczek i kiełbasę pokroić w kostkę i obsmażyć na patelni, następnie dodać do fasoli, dodać liść laurowy, pieprz, ziele angielskie gotować fasolę do miękkości. Pod koniec gotowania dodać pastę paprykową, koncentrat pomidorowy, czosnek, majeranek, doprawić do smaku. W rondelku roztopić masło dodać mąkę zrobić zasmażkę i dodać do fasoli dobrze wymieszać, jeszcze chwilę razem pogotować. Smacznego