Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odchudzona wersja tradycyjnej zupki grzybowej. Równie pyszna i aromatyczna!!!!
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 279
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 385
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 150
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 279
Cudowne ciasteczka zrobiłam na Dzień Kobiet wg przepisu Bożenki. Bożena1960...
Odsłon: 385
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 150
Składniki
Grzyby oczyścić, pokroić, zalać wodą i zagotować. Cebule pokroić w drobna kostkę i wsypać do grzybów. Marchew i pietruszkę zetrzeć na grubych oczkach i dodać do zupy. Pogotować wszystko, żeby grzyby doszły. Ziemniaki pokroić w kostkę i dołożyć do reszty razem z zielem angielskim i liśćmi laurowymi. Gdy ziemniaki będą już miękkie podbić zupę jogurtem, doprawić solą i pieprzem. Dla smaku można dodać kilka kropel soku z cytryny. Smacznego!