Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odchudzona wersja tradycyjnej zupki grzybowej. Równie pyszna i aromatyczna!!!!
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 123
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 115
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 368
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 162
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 123
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 115
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 368
Prosty, smaczny deserek, przygotowany z galaretek i ubitej śmietany 30 %. Do...
Odsłon: 162
Składniki
Grzyby oczyścić, pokroić, zalać wodą i zagotować. Cebule pokroić w drobna kostkę i wsypać do grzybów. Marchew i pietruszkę zetrzeć na grubych oczkach i dodać do zupy. Pogotować wszystko, żeby grzyby doszły. Ziemniaki pokroić w kostkę i dołożyć do reszty razem z zielem angielskim i liśćmi laurowymi. Gdy ziemniaki będą już miękkie podbić zupę jogurtem, doprawić solą i pieprzem. Dla smaku można dodać kilka kropel soku z cytryny. Smacznego!