Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odchudzona wersja tradycyjnej zupki grzybowej. Równie pyszna i aromatyczna!!!!
Dla milosników cukinii i szybkiej kuchni. Obiad w 15 minut, prosty, smaczny,...
Odsłon: 5398
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47852
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165713
Dla milosników cukinii i szybkiej kuchni. Obiad w 15 minut, prosty, smaczny,...
Odsłon: 5398
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47852
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165713
Składniki
Grzyby oczyścić, pokroić, zalać wodą i zagotować. Cebule pokroić w drobna kostkę i wsypać do grzybów. Marchew i pietruszkę zetrzeć na grubych oczkach i dodać do zupy. Pogotować wszystko, żeby grzyby doszły. Ziemniaki pokroić w kostkę i dołożyć do reszty razem z zielem angielskim i liśćmi laurowymi. Gdy ziemniaki będą już miękkie podbić zupę jogurtem, doprawić solą i pieprzem. Dla smaku można dodać kilka kropel soku z cytryny. Smacznego!