Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11455
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 63
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7803
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155022
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1087
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11455
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 63
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7803
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155022
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1087
Składniki
Włoszczyznę ugotować w małej ilości wody ,odcedzić ,pokroić w paseczki. Grzyby oraz cebulę również pokroić w paseczki i wrzucić razem do wywaru z włoszczyzną. Gotować przez 15-20 min. Dodać przyprawy do smaku oraz koncentrat pomidorowy. Z masła i mąki przygotować białą zasmażkę i wlać do grzybów ,dokładnie wymieszać i zagotować.