Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Flaczki z żołądków indyczych są tak samo smaczne jak i flaczki ugotowane z innych żołądków, wieprzowych czy wołowych.
Różowa wstążka jest symbolem walki z rakiem piersi. Amazonki to wspaniałe kob...
Odsłon: 116
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 387
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 165
Samo dobro. Dla mnie najlepsze.
Odsłon: 145
Różowa wstążka jest symbolem walki z rakiem piersi. Amazonki to wspaniałe kob...
Odsłon: 116
Ciastka z maszynkiw lekko zdrowszej wesrji.Użyłam mąkę orkiszową, ksylitol i...
Odsłon: 387
Masz polędwiczki wieprzowe, nie wiesz co z nimi zrobić, mam dla Ciebie propoz...
Odsłon: 165
Samo dobro. Dla mnie najlepsze.
Odsłon: 145
Składniki
Ugotowane żołądki kroimy na cienkie paski, wkładamy do garnka, dodajemy domową pastę rosołową, suszoną włoszczyznę, pokrojony czosnek, liście laurowe i ziele angielskie. Całość zalewamy dwoma litrami wody i gotujemy godzinę od momentu zagotowania (wrzenia). Po godzinnym gotowaniu dodajemy wszystkie suche przyprawy, próbujemy smak i gotujemy jeszcze 5 minut. Ugotowane flaczki podajemy na gorąco z pieczywem. Smacznego!!!