Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Flaczki z żołądków indyczych są tak samo smaczne jak i flaczki ugotowane z innych żołądków, wieprzowych czy wołowych.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12400
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1399
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13309
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5645
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12400
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1399
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13309
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5645
Składniki
Ugotowane żołądki kroimy na cienkie paski, wkładamy do garnka, dodajemy domową pastę rosołową, suszoną włoszczyznę, pokrojony czosnek, liście laurowe i ziele angielskie. Całość zalewamy dwoma litrami wody i gotujemy godzinę od momentu zagotowania (wrzenia). Po godzinnym gotowaniu dodajemy wszystkie suche przyprawy, próbujemy smak i gotujemy jeszcze 5 minut. Ugotowane flaczki podajemy na gorąco z pieczywem. Smacznego!!!