Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla osób, które nie są miłośnikami prawdziwych flaczków
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 922
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4554
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1172
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 526
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 922
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4554
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1172
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 526
Składniki
1. mięso umyć, włożyć do zimnej wody, zagotować, odlać wodę, mięso i garnek umyć, włożyć mięso, zalać wodą, dodać obrane 2 marchewki i pietruszkę, posolić, gotować na małym ogniu, po chwili dodać startą na tarce marchew i selera oraz pokrojonego pora, gotować aż mięso będzie miękkie, udka wyjąć z rosołu, obrać, pokroić w paski, dodać do zupy, 2. z mąki zrobić jasną zasmażkę, wystudzić, rozprowadzić wodą, dodać do zupy, dodać posiekaną natkę, majeranek, doprawić solą i pieprzem, smacznego