Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla osób, które nie są miłośnikami prawdziwych flaczków
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 61
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 596
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2018
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4015
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 61
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 596
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2018
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4015
Składniki
1. mięso umyć, włożyć do zimnej wody, zagotować, odlać wodę, mięso i garnek umyć, włożyć mięso, zalać wodą, dodać obrane 2 marchewki i pietruszkę, posolić, gotować na małym ogniu, po chwili dodać startą na tarce marchew i selera oraz pokrojonego pora, gotować aż mięso będzie miękkie, udka wyjąć z rosołu, obrać, pokroić w paski, dodać do zupy, 2. z mąki zrobić jasną zasmażkę, wystudzić, rozprowadzić wodą, dodać do zupy, dodać posiekaną natkę, majeranek, doprawić solą i pieprzem, smacznego