Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to propozycja dla osób, którzy nie zdecydują się na zjedzenie tych prawdziwych flaków
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10119
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1159
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11552
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 563
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10119
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1159
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11552
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 563
Składniki
1. mięso umyć, oderwać tłuszcz, zalać wodą, zagotować, zmniejszyć płomień na minimalny, dodać pokrojone warzywa oraz sól, gotować aż mięso będzie miękkie, 2. mięso wyjąć, obrać i pokroić w paski, dodać do rosołu, 3. z oleju i maki zrobić jasną zasmażkę, dodać łyżeczkę słodkiej papryki, przestudzić, rozprowadzić wodą, wlać do zupy, zagotować, dodać majeranek, doprawić solą i pieprzem, gotować jeszcze chwilkę na małym ogniu, smacznego