Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to propozycja dla osób, którzy nie zdecydują się na zjedzenie tych prawdziwych flaków
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1581
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 931
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1581
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 931
Składniki
1. mięso umyć, oderwać tłuszcz, zalać wodą, zagotować, zmniejszyć płomień na minimalny, dodać pokrojone warzywa oraz sól, gotować aż mięso będzie miękkie, 2. mięso wyjąć, obrać i pokroić w paski, dodać do rosołu, 3. z oleju i maki zrobić jasną zasmażkę, dodać łyżeczkę słodkiej papryki, przestudzić, rozprowadzić wodą, wlać do zupy, zagotować, dodać majeranek, doprawić solą i pieprzem, gotować jeszcze chwilkę na małym ogniu, smacznego