Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zachęcam do odwiedzenia mojego bloga po przepis na flaczki których zapewne jeszcze nie jedliście
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1718
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1512
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1483
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1758
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1718
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1512
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1483
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1758
Składniki
Do garnka wlać 1 litr i 600 ml wody dodać skóry i porcje rosołowe oraz suszoną włoszczyznę, ziela angielskie i liście laurowe. Zagotować a następnie na wolnym ogniu gotować do miękkości skór i porcji
Gdy już wszystko jest miękkie wyjąć z wywaru i pokroić w paski, następnie pokrojone dodać do wywaru wsypać przyprawę uniwersalna oraz majeranek i chwile pogotować
Po zagotowaniu wsypać przyprawę do flaków, zamieszać dodać czosnek starty na tarce jarzynowej drobnej zagotować i zdjąć z ognia