Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zachęcam do odwiedzenia mojego bloga po przepis na flaczki których zapewne jeszcze nie jedliście
Do garnka wlać 1 litr i 600 ml wody dodać skóry i porcje rosołowe oraz suszoną włoszczyznę, ziela angielskie i liście laurowe. Zagotować a następnie na wolnym ogniu gotować do miękkości skór i porcji
Gdy już wszystko jest miękkie wyjąć z wywaru i pokroić w paski, następnie pokrojone dodać do wywaru wsypać przyprawę uniwersalna oraz majeranek i chwile pogotować
Po zagotowaniu wsypać przyprawę do flaków, zamieszać dodać czosnek starty na tarce jarzynowej drobnej zagotować i zdjąć z ognia
Przepis dnia
Pyszna przekąska, jak galaretka :), pomysł z mojewypieki.blox.pl
Odsłon: 5093
Aromatyczna kandyzowana skórka pomarańczy która jest elementem dekoracji wiel...
Odsłon: 457
Macie dostęp do skór wieprzowych lub hodujecie swoje świnki i nie wiecie co z...
Odsłon: 2745
To ciasto nazywajcie jak chcecie ja nazwałem super ciasto i jest ono z tych t...
Odsłon: 77
Tarty seler do słoików dodatek dom zup i sałatek zapraszam po przepis
Odsłon: 47
Pyszna warzywna sałatka na zimę zapraszam po przepis
Odsłon: 72
Super przekąska i dla dorosłych i dzieci. Wystarczy niewiele czasu, żeby przy...
Odsłon: 200
Pyszny, lekki i banalnie prosty w przygotowaniu deser owocowy z mango, borówk...
Odsłon: 189
To ciasto nazywajcie jak chcecie ja nazwałem super ciasto i jest ono z tych t...
Odsłon: 77
Tarty seler do słoików dodatek dom zup i sałatek zapraszam po przepis
Odsłon: 47
Pyszna warzywna sałatka na zimę zapraszam po przepis
Odsłon: 72
Super przekąska i dla dorosłych i dzieci. Wystarczy niewiele czasu, żeby przy...
Odsłon: 200
Pyszny, lekki i banalnie prosty w przygotowaniu deser owocowy z mango, borówk...
Odsłon: 189
Składniki
Do garnka wlać 1 litr i 600 ml wody dodać skóry i porcje rosołowe oraz suszoną włoszczyznę, ziela angielskie i liście laurowe. Zagotować a następnie na wolnym ogniu gotować do miękkości skór i porcji
Gdy już wszystko jest miękkie wyjąć z wywaru i pokroić w paski, następnie pokrojone dodać do wywaru wsypać przyprawę uniwersalna oraz majeranek i chwile pogotować
Po zagotowaniu wsypać przyprawę do flaków, zamieszać dodać czosnek starty na tarce jarzynowej drobnej zagotować i zdjąć z ognia
Przepisy Zupy
Zupy
Zupa na podsmażonych pieczarkach
Zupy
Aromatyczny rosół na skrzydełkach
Zupy
Kapuśniak z młodej, kiszonej kapusty.
Zupy
Pyszne Shio Ramen
Zupa na podsmażonych pieczarkach
Zupa pieczarkowa o bogatym smaku i aromacie, który uzyskamy dzięki podsmażeni...
Odsłon: 159
Aromatyczny rosół na skrzydełkach
Pyszny aromatyczny rosołek na skrzydełkach z kurczaka. Rosół rozgrzewający do...
Odsłon: 1069