Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zachęcam do odwiedzenia mojego bloga po przepis na flaczki których zapewne jeszcze nie jedliście
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10732
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3408
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2429
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10732
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3408
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2429
Składniki
Do garnka wlać 1 litr i 600 ml wody dodać skóry i porcje rosołowe oraz suszoną włoszczyznę, ziela angielskie i liście laurowe. Zagotować a następnie na wolnym ogniu gotować do miękkości skór i porcji
Gdy już wszystko jest miękkie wyjąć z wywaru i pokroić w paski, następnie pokrojone dodać do wywaru wsypać przyprawę uniwersalna oraz majeranek i chwile pogotować
Po zagotowaniu wsypać przyprawę do flaków, zamieszać dodać czosnek starty na tarce jarzynowej drobnej zagotować i zdjąć z ognia