Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i pożywna zupa. W smaku nie ustępuje tradycyjnym flakom.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1028
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4666
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1321
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1028
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4666
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1321
Składniki
Ziemniaki, marchewkę i cebulę kroimy w kostkę. Czosnek siekamy na drobno. Boczniaki kroimy w paski. Cebulę z czosnkiem podsmażamy na oliwie na patelni, aż zbrązowieją. Ziemniaki z marchewką i boczniakami podsmażam stale mieszając w garnku z roztopionym masłem przez 15 minut.
Cebulę z czosnkiem przekładam do garnka z ziemniakami, marchewką i boczniakami. Dokładnie mieszam. Zalewam gorącym bulionem. Dodaje liście laurowe, ziele angielskie i majeranek. Gotuję ok.15-20 minut (warzywa muszą być miękkie). Doprawiam pieprzem, solą i sosem sojowym do smaku. Gotowe