Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drobiowe flaki możemy zaserwować na imieniny, przyjęcie oraz inne uroczystości rodzinne są delikatniejsze niż flaki wołowe i łatwiejsze w przygotowaniu.
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 263
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 11
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 5700
Pączki słodkie dzięki startemu burakowi, więc dodajemy mniej cukru.
Odsłon: 3
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 6274
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 263
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 11
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 5700
Pączki słodkie dzięki startemu burakowi, więc dodajemy mniej cukru.
Odsłon: 3
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 6274
Składniki
1. Udka gotujemy z dodatkiem Vegety. 2. Warzywa obieramy i kroimy w słupki.
3. Gdy udka są już dobre wyjmujemy i kroimy w paseczki.
4. Do wywaru rosołowego dodajemy warzywa oraz czosnek i gotujemy.
5. Pod koniec gotowania dodajemy mięso, przyprawę do flaków oraz majeranek i chili, ewentualnie solimy.
6. Robimy zasmażkę zrobioną z masła i mąki, hartują dodajemy do zupy. 7. Zupa gotowa. 8. Smacznego.