Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drobiowe flaki możemy zaserwować na imieniny, przyjęcie oraz inne uroczystości rodzinne są delikatniejsze niż flaki wołowe i łatwiejsze w przygotowaniu.
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29238
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1662
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 137
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18577
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 675
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29238
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 1662
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 137
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 18577
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 675
Składniki
1. Udka gotujemy z dodatkiem Vegety. 2. Warzywa obieramy i kroimy w słupki.
3. Gdy udka są już dobre wyjmujemy i kroimy w paseczki.
4. Do wywaru rosołowego dodajemy warzywa oraz czosnek i gotujemy.
5. Pod koniec gotowania dodajemy mięso, przyprawę do flaków oraz majeranek i chili, ewentualnie solimy.
6. Robimy zasmażkę zrobioną z masła i mąki, hartują dodajemy do zupy. 7. Zupa gotowa. 8. Smacznego.