Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drobiowe flaki możemy zaserwować na imieniny, przyjęcie oraz inne uroczystości rodzinne są delikatniejsze niż flaki wołowe i łatwiejsze w przygotowaniu.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113034
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 406
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 742
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 560
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113034
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 406
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 742
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 560
Składniki
1. Udka gotujemy z dodatkiem Vegety. 2. Warzywa obieramy i kroimy w słupki.
3. Gdy udka są już dobre wyjmujemy i kroimy w paseczki.
4. Do wywaru rosołowego dodajemy warzywa oraz czosnek i gotujemy.
5. Pod koniec gotowania dodajemy mięso, przyprawę do flaków oraz majeranek i chili, ewentualnie solimy.
6. Robimy zasmażkę zrobioną z masła i mąki, hartują dodajemy do zupy. 7. Zupa gotowa. 8. Smacznego.