Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Drobiowe flaki możemy zaserwować na imieniny, przyjęcie oraz inne uroczystości rodzinne są delikatniejsze niż flaki wołowe i łatwiejsze w przygotowaniu.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 765
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22806
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15217
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4914
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45778
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 765
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22806
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15217
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4914
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45778
Składniki
1. Udka gotujemy z dodatkiem Vegety. 2. Warzywa obieramy i kroimy w słupki.
3. Gdy udka są już dobre wyjmujemy i kroimy w paseczki.
4. Do wywaru rosołowego dodajemy warzywa oraz czosnek i gotujemy.
5. Pod koniec gotowania dodajemy mięso, przyprawę do flaków oraz majeranek i chili, ewentualnie solimy.
6. Robimy zasmażkę zrobioną z masła i mąki, hartują dodajemy do zupy. 7. Zupa gotowa. 8. Smacznego.