Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś jakoś brak weny na gotowanie i wymyślanie, kręgosłup tak mi dokucza że nie mam siły na nic.
Ten przepis to idealna propozycja na słodkie śniadanie lub deser, który zachw...
Odsłon: 58
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 110
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 80
Krem przygotowany do ciasta na święto dziadka. Krem śmietankowy z mascarpone...
Odsłon: 166
Ten przepis to idealna propozycja na słodkie śniadanie lub deser, który zachw...
Odsłon: 58
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 110
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 80
Krem przygotowany do ciasta na święto dziadka. Krem śmietankowy z mascarpone...
Odsłon: 166
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody, dodać umyte mięso i gotować do miękkości mięsa.
Gdy mięso jest już miękkie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę oraz ziela angielskiego i liście, gotować do miękkości ziemniaków.
Gdy ziemniaki są już miękkie dodać suszone warzywa doprawić do smaku solą lub kto czym ma ochotę i gotować.
Następnie dodać groszek z marchewką (wodę z groszku wylać), zagotować.
Pod koniec gotowania dodać natkę pietruszki i zagotować.
Na sam koniec gotowania dodać śmietanę rozprowadzoną z wywarem od zupy, zalać zupę zagotować.
Zupka wyszła przepyszna, można też zrobić jako zupę krem.