Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś jakoś brak weny na gotowanie i wymyślanie, kręgosłup tak mi dokucza że nie mam siły na nic.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1102
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5806
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1132
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1200
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1102
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5806
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1132
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1200
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody, dodać umyte mięso i gotować do miękkości mięsa.
Gdy mięso jest już miękkie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę oraz ziela angielskiego i liście, gotować do miękkości ziemniaków.
Gdy ziemniaki są już miękkie dodać suszone warzywa doprawić do smaku solą lub kto czym ma ochotę i gotować.
Następnie dodać groszek z marchewką (wodę z groszku wylać), zagotować.
Pod koniec gotowania dodać natkę pietruszki i zagotować.
Na sam koniec gotowania dodać śmietanę rozprowadzoną z wywarem od zupy, zalać zupę zagotować.
Zupka wyszła przepyszna, można też zrobić jako zupę krem.