Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak jesień to może zupka związana z jesienią, lasem i aurą taką jakąś niewyraźną co wy na to :
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 849
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 103
Katsu ramen z przepisu oryginalnego jest pełny smaku, aromatycznych dodatków...
Odsłon: 742
Jeśli znudziły Ci się tradycyjne kotlety mielone koniecznie wypróbuj ten prze...
Odsłon: 7219
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 849
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 103
Katsu ramen z przepisu oryginalnego jest pełny smaku, aromatycznych dodatków...
Odsłon: 742
Jeśli znudziły Ci się tradycyjne kotlety mielone koniecznie wypróbuj ten prze...
Odsłon: 7219
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać serduszka ( ja miałam mrożone ), marchew pokrojoną dowolnie, korzenie pietruszki, oraz seler i gotować do miękkości serduszek.
Gdy już serduszka są miękkie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę, ziela angielskie, liść laurowy, doprawić według swego smaku ulubioną przyprawą w formie jarzynki i gotować do miękkości ziemniaków.
Następnie dodać grzyby, zagotować.
Po chwili dodać łyżkę natki pietruszki i chwilę po gotować.
Śmietanę rozprowadzić z wywarem od zupy, zalać zupę dodać szczyptę pieprzu czarnego.
Zagotować przez chwilę.
Pod koniec dodać resztę natki pietruszki.
Zupa wyszła przepyszna i ten smak i zapach w całym domu wow.