Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak jesień to może zupka związana z jesienią, lasem i aurą taką jakąś niewyraźną co wy na to :
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5785
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1124
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1181
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5785
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1124
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1181
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać serduszka ( ja miałam mrożone ), marchew pokrojoną dowolnie, korzenie pietruszki, oraz seler i gotować do miękkości serduszek.
Gdy już serduszka są miękkie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę, ziela angielskie, liść laurowy, doprawić według swego smaku ulubioną przyprawą w formie jarzynki i gotować do miękkości ziemniaków.
Następnie dodać grzyby, zagotować.
Po chwili dodać łyżkę natki pietruszki i chwilę po gotować.
Śmietanę rozprowadzić z wywarem od zupy, zalać zupę dodać szczyptę pieprzu czarnego.
Zagotować przez chwilę.
Pod koniec dodać resztę natki pietruszki.
Zupa wyszła przepyszna i ten smak i zapach w całym domu wow.