Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak jesień to może zupka związana z jesienią, lasem i aurą taką jakąś niewyraźną co wy na to :
Jeśli znudziły Ci się tradycyjne kotlety mielone koniecznie wypróbuj ten prze...
Odsłon: 7186
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 1468
Rozgrzewająca i treściwa zupa z kiszonej kapusty, ugotowana na wieprzowych og...
Odsłon: 342
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36291
Jeśli znudziły Ci się tradycyjne kotlety mielone koniecznie wypróbuj ten prze...
Odsłon: 7186
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 1468
Rozgrzewająca i treściwa zupa z kiszonej kapusty, ugotowana na wieprzowych og...
Odsłon: 342
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36291
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać serduszka ( ja miałam mrożone ), marchew pokrojoną dowolnie, korzenie pietruszki, oraz seler i gotować do miękkości serduszek.
Gdy już serduszka są miękkie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę, ziela angielskie, liść laurowy, doprawić według swego smaku ulubioną przyprawą w formie jarzynki i gotować do miękkości ziemniaków.
Następnie dodać grzyby, zagotować.
Po chwili dodać łyżkę natki pietruszki i chwilę po gotować.
Śmietanę rozprowadzić z wywarem od zupy, zalać zupę dodać szczyptę pieprzu czarnego.
Zagotować przez chwilę.
Pod koniec dodać resztę natki pietruszki.
Zupa wyszła przepyszna i ten smak i zapach w całym domu wow.