Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4791
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12987
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5754
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7316
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4791
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12987
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5754
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7316
Składniki
KROIMY MIĘSO W KOSTKĘ, LEKKO SOLIMY I RUMIENIMY NA SMALCU. pRZEKŁADAMY DO GARNKA, A NA POZOSTAŁYM SMALCU PODSMAŻAMY ROZDROBNIONE JARZYNY, CZĘSTO MIESZAJĄC.DODAJEMY DO MIESA. PODSMAŻAMY CEBULĘ, PORA I DODAJEMY DO GARNKA. ZALEWAMY WODĄ I GOTUJEMY NA MAŁYM OGNIU. POD KONIEC GOTOWANIA DODAJEMY ZIEMNIAKI. NA KONĆU DODAJEMY KONCENTRAT I PRZYPRAWIAMY PAPRYKĄ. SMACZNEGO