Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10090
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1157
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11551
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 560
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 10090
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1157
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11551
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 560
Składniki
KROIMY MIĘSO W KOSTKĘ, LEKKO SOLIMY I RUMIENIMY NA SMALCU. pRZEKŁADAMY DO GARNKA, A NA POZOSTAŁYM SMALCU PODSMAŻAMY ROZDROBNIONE JARZYNY, CZĘSTO MIESZAJĄC.DODAJEMY DO MIESA. PODSMAŻAMY CEBULĘ, PORA I DODAJEMY DO GARNKA. ZALEWAMY WODĄ I GOTUJEMY NA MAŁYM OGNIU. POD KONIEC GOTOWANIA DODAJEMY ZIEMNIAKI. NA KONĆU DODAJEMY KONCENTRAT I PRZYPRAWIAMY PAPRYKĄ. SMACZNEGO