Zupy Przepis na:
Przepisów i artykułów: 755 Ocena: 5003
Dodano: 26.11.2019
Odsłon: 2352
3-4 os. | 60 min | łatwe | tanie |
Do garnka wlać 2 litry wody dodać umyte mięso i gotować do jego miękkości.
Gdy mięso jest już dość miękkie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę, ziela angielskie oraz liście laurowe i gotować do miękkości ziemniaków.
Następnie dodać mieszankę warzywna i gotować do czasu aż warzywa będą miękkie.
Po tym czasie dodać koper.
Po chwili liście lubczyk - magii i natkę pietruszki i nadal gotować na wolnym ogniu, doprawić do smaku ulubioną przyprawą w formie jarzynki.
Śmietanę rozprowadzić z wywarem od zupy.
Zalać zupę rozprowadzoną śmietaną.
Chwilę pogotować do połączenia się śmietany z zupą.
Zupka wyszła przepyszna polecam serdecznie.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

Docherro 26 listopada 2019Zgłoś do usunięcia
Pyszna i aromatyczna zupka:) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz