Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny kapuśniaczek taki prosty a rewelacja!
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 157
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 85
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 157
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 56
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 85
Składniki
Kość i kapustę kiszoną myjemy, dajemy do garnka i zalewamy wodą. Gotujemy. Marchewkę i pietruszkę myjemy dokładnie, obieramy i ścieramy na dużej tarce. Dodajemy do gotującej się kiszonej kapusty. Ziemniaki myjemy, obieramy i kroimy w średniej wielkości kostkę. Gotujemy w innym garnku. Jak kapusta będzie miękka to dopiero dodajemy ziemniaki, ziele i listek laurowy. Gotujemy do trzech minut i gasimy.Podajemy z pieczywem.