Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny kapuśniaczek taki prosty a rewelacja!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113042
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 761
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113042
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 418
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 761
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Składniki
Kość i kapustę kiszoną myjemy, dajemy do garnka i zalewamy wodą. Gotujemy. Marchewkę i pietruszkę myjemy dokładnie, obieramy i ścieramy na dużej tarce. Dodajemy do gotującej się kiszonej kapusty. Ziemniaki myjemy, obieramy i kroimy w średniej wielkości kostkę. Gotujemy w innym garnku. Jak kapusta będzie miękka to dopiero dodajemy ziemniaki, ziele i listek laurowy. Gotujemy do trzech minut i gasimy.Podajemy z pieczywem.