Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny kapuśniaczek taki prosty a rewelacja!
Pieczony makaron spaghetti to połączenie klasyki Włoch i pysznej zapiekanki z...
Odsłon: 1781
Przepis dnia
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 7859
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 786
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 611
Pieczony makaron spaghetti to połączenie klasyki Włoch i pysznej zapiekanki z...
Odsłon: 1781
Przepis dnia
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 7859
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 786
Przekąska pod tytułem- Zostało mi pół kalafiora.
Odsłon: 611
Składniki
Kość i kapustę kiszoną myjemy, dajemy do garnka i zalewamy wodą. Gotujemy. Marchewkę i pietruszkę myjemy dokładnie, obieramy i ścieramy na dużej tarce. Dodajemy do gotującej się kiszonej kapusty. Ziemniaki myjemy, obieramy i kroimy w średniej wielkości kostkę. Gotujemy w innym garnku. Jak kapusta będzie miękka to dopiero dodajemy ziemniaki, ziele i listek laurowy. Gotujemy do trzech minut i gasimy.Podajemy z pieczywem.