Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny kapuśniaczek taki prosty a rewelacja!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8343
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 479
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8343
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 479
Składniki
Kość i kapustę kiszoną myjemy, dajemy do garnka i zalewamy wodą. Gotujemy. Marchewkę i pietruszkę myjemy dokładnie, obieramy i ścieramy na dużej tarce. Dodajemy do gotującej się kiszonej kapusty. Ziemniaki myjemy, obieramy i kroimy w średniej wielkości kostkę. Gotujemy w innym garnku. Jak kapusta będzie miękka to dopiero dodajemy ziemniaki, ziele i listek laurowy. Gotujemy do trzech minut i gasimy.Podajemy z pieczywem.