Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10402
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336742
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4269
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423588
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10402
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336742
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4269
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423588
Składniki
Kapustę* pokroić, wrzucić do garnka z pozostałymi składnikami, oprócz cebuli i kiełbasy, które pokrojone w kostkę podsmażamy, a następnie dorzucamy do reszty. Dolewamy wodę i gotujemy, aż kapusta zrobi się miękka. Jeśli wyjdzie zbyt gęste, dodać jeszcze wody. Doprawić solą i pieprzem do smaku. *Ja kapusty nie płuczę, bo lubię, jak zupa jest dosyć kwaśna, ale płukanie jak najbardziej wskazane, jeśli nie chcemy by zupa była za kwaśna.