Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia fusion pełną gębą :P . Trochę chińskiej, koreańskiej i tajskiej kuchni. Kochamy <3
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 688
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 163
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1345
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 688
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 163
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1345
Składniki
Na rozgrzany olej wrzucamy posiekaną szalotkę, następnie czosnek oraz imbir-również posiekane. Mieszankę przelewamy gorącą wodą, odcedzamy, dodajemy do cebuli. Dusimy przez chwilę (10 min.), dodajemy gorący bulion drobiowy wymieszany z cukrem i sosem oraz grzyby mun. Gotujemy 5 min. Kapustę kroimy w dowolne kawałki (u nas mniej więcej 2 cm ), wrzucamy do zupy razem z makaronem. Gotujemy do jego miękkości.