Do góry

Zupy Przepis na:

Kapuśniak prowansalski

Kapuśniak prowansalski

Autor:

Przepisów i artykułów: 2310 Ocena: 14630

Dodano:

Odsłon: 1178

Super zdrowe i pożywne danie.
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Fasolę namoczyć przez kilka godzin. Kapustę drobno posiekać, marchewkę i ziemniaki pokroić w kostkę i wraz z fasolą i włożyć do garnka. Cebulę obrać naszpikować goździkami, włożyć również do garnka i zalać gorącą wodą. Gotować na wolnym ogniu, w międzyczasie dorzucić wędzonki , przyprawić do smaku i dogotować do miękkości.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń