Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo szybki i prosty kapuśniak z kiszonej kapusty. Ja gotowałam ją około 25 minut. Zupa idealna dla zabieganych i zapracowanych. Bardzo smaczna, lekko kwaskowata i bardzo sycąca.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10490
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336816
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4473
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424133
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10490
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336816
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4473
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424133
Składniki
Na dużej patelni smażymy pokrojony w kostkę boczek. Do podsmażonego boczku dodajemy cebulę i lekko ją rumienimy.
Następnie dodajemy odcedzoną i pokrojoną kapustę.
Do kapusty dodać liść laurowy, ziele angielskie i czosnek. Wszystko dokładnie mieszamy, przykrywamy i dusimy 8-10 minut.
Ziemniaki pokroić w kostkę. Zalać je wodą, zagotować i gotować je około 10 minut.
Następnie wrzucić do ziemniaków kapustę z boczkiem.
Dodać kostkę mięsną. Mieszamy i gotujemy zupę około 5 minut.
Zupę doprawiamy solą i pieprzem. Smacznego !!!