Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapuśniak to doskonała zupa na chłodne jesienne i zimowe dni. Ugotowany na żeberkach, boczku i z dodatkiem warzyw to sycący i aromatyczny obiad.
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 256
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 886
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7177
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8736
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 256
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 886
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7177
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8736
Składniki
Żeberka i boczek zagotować w 1 i 1/2 l wody. Dodać ziele angielskie, liście laurowe, kminek, sól, vegetę i gotować . Marchew, seler, por, cebulę , pietruszkę oczyścić i pokroić włożyć do żeberek razem z pokrojonymi w drobną kostkę ziemniakami. i gotować do miękkości. Dodać kiszoną kapustę i gotować do miękkości kapusty na małym ogniu ok. 1 godz. Doprawić jeszcze do smaku papryką w proszku, i solą.