Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapuśniak to doskonała zupa na chłodne jesienne i zimowe dni. Ugotowany na żeberkach, boczku i z dodatkiem warzyw to sycący i aromatyczny obiad.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5620
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 935
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27005
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 62
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5620
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 935
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 239
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27005
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 62
Składniki
Żeberka i boczek zagotować w 1 i 1/2 l wody. Dodać ziele angielskie, liście laurowe, kminek, sól, vegetę i gotować . Marchew, seler, por, cebulę , pietruszkę oczyścić i pokroić włożyć do żeberek razem z pokrojonymi w drobną kostkę ziemniakami. i gotować do miękkości. Dodać kiszoną kapustę i gotować do miękkości kapusty na małym ogniu ok. 1 godz. Doprawić jeszcze do smaku papryką w proszku, i solą.