Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiamy takie, aromatyczne i pożywne zupy. W zasadzie przygotowanie takich pyszności, nie nastręcza wielu problemów. Zazwyczaj ląduje w nich to, co jest pod ręką do wykorzystania. Większość zup, zazwyczaj najlepsza jest na drugi dzień.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 17
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 2055
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 3242
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 17
Ciasto z tego przepisu jest elastyczne, dobrze pierogi się skleja, nie lepi s...
Odsłon: 2055
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 3242
Składniki
Jarzyny i ziemniaki kroimy w kostkę. Razem z mięsem mielonym smażymy na rozgrzanym tłuszczu. Następnie dodajemy koncentrat pomidorowy, pokrojony w piórka por, pokrojony seler naciowy, zalewamy gorącym bulionem, gotujemy 15 min na średnim ogniu. Wrzucamy posiekaną kapustę, podzielonego na różyczki brokuł, gotujemy do ich miękkości. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.