Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9543
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3115
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6617
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9543
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3115
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6617
Składniki
Zagotować wodę, włożyć oczyszczone mięso razem z marchewką pokrojoną w kostkę. Dodać kostkę rosołową, liść laurowy, ziele angielskie i posolić do smaku. Gotować aż mięso będzie miękkie.
Dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i gotować do miękkości.
Cebulę poszatkować i zeszklić na margarynie. Dodać mąkę i zrobić zasmażkę. Dodać do zupy.
Mięso wyjąć z garnka, obrać i dodać do zupy.