Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7685
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2867
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7685
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2867
Składniki
Zagotować wodę, włożyć oczyszczone mięso razem z marchewką pokrojoną w kostkę. Dodać kostkę rosołową, liść laurowy, ziele angielskie i posolić do smaku. Gotować aż mięso będzie miękkie.
Dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i gotować do miękkości.
Cebulę poszatkować i zeszklić na margarynie. Dodać mąkę i zrobić zasmażkę. Dodać do zupy.
Mięso wyjąć z garnka, obrać i dodać do zupy.