Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka w wykonaniu, zdrowa zupa na każdą okazję. Smakuje wspaniale.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 222
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20330
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 222
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20330
Składniki
Wszystkie warzywa obieramy, myjemy i kroimy w odpowiadające nam wielkością talarki i kostkę. Na patelni rozgrzewamy część masła klarowanego i podsmażamy warzywa wraz z boczkiem. Przekładamy do garnka, zalewamy bulionem warzywnym i gotujemy. Na reszcie masła klarowanego podsmażamy garść kapusty kiszonej wraz z mąką ziemniaczaną, cebulą i czosnkiem. Dodajemy do garnka z zupą. Gotujemy do miękkości kapusty kiszonej. Dosmaczamy i podajemy posypaną, pokrojoną natką pietruszki.