Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem jest tak, że zupa, którą jadaliśmy od zawsze, inaczej przygotowana, zupełnie się zmienia i to na LEPSZE!!!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2376
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4492
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1517
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 449
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2376
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4492
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1517
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 449
Składniki
Na patelni rozgrzać oliwę i podsmażyć pokrojony w plastry czosnek. Ziemniaki, marchewkę i pietruszkę umyć, obrać i dodać do czosnku. Przyprawić i dusić do miękkości. Miękkie jarzyny zmiksować z przygotowanym wcześniej wywarem (można dodać ugotowanie mięso drobiowe).
Boczek kroimy w paski i smażymy na patelni. Zupę podawać z posiekaną natką i usmażonym boczkiem. Smacznego!