Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem jest tak, że zupa, którą jadaliśmy od zawsze, inaczej przygotowana, zupełnie się zmienia i to na LEPSZE!!!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 942
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4569
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1203
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 535
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 942
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4569
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1203
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 535
Składniki
Na patelni rozgrzać oliwę i podsmażyć pokrojony w plastry czosnek. Ziemniaki, marchewkę i pietruszkę umyć, obrać i dodać do czosnku. Przyprawić i dusić do miękkości. Miękkie jarzyny zmiksować z przygotowanym wcześniej wywarem (można dodać ugotowanie mięso drobiowe).
Boczek kroimy w paski i smażymy na patelni. Zupę podawać z posiekaną natką i usmażonym boczkiem. Smacznego!