Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem jest tak, że zupa, którą jadaliśmy od zawsze, inaczej przygotowana, zupełnie się zmienia i to na LEPSZE!!!
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3837
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414686
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2381
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3837
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414686
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2381
Składniki
Na patelni rozgrzać oliwę i podsmażyć pokrojony w plastry czosnek. Ziemniaki, marchewkę i pietruszkę umyć, obrać i dodać do czosnku. Przyprawić i dusić do miękkości. Miękkie jarzyny zmiksować z przygotowanym wcześniej wywarem (można dodać ugotowanie mięso drobiowe).
Boczek kroimy w paski i smażymy na patelni. Zupę podawać z posiekaną natką i usmażonym boczkiem. Smacznego!