Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasem jest tak, że zupa, którą jadaliśmy od zawsze, inaczej przygotowana, zupełnie się zmienia i to na LEPSZE!!!
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 34
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1421
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 289
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3218
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 297
Bardzo lubię surówkę z selera korzeniowego, więc postanowiłam stworzyć fermen...
Odsłon: 34
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 1421
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 289
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 3218
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 297
Składniki
Na patelni rozgrzać oliwę i podsmażyć pokrojony w plastry czosnek. Ziemniaki, marchewkę i pietruszkę umyć, obrać i dodać do czosnku. Przyprawić i dusić do miękkości. Miękkie jarzyny zmiksować z przygotowanym wcześniej wywarem (można dodać ugotowanie mięso drobiowe).
Boczek kroimy w paski i smażymy na patelni. Zupę podawać z posiekaną natką i usmażonym boczkiem. Smacznego!