Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mam już co wymyślać przez te codzienne obiady tak wiec dziś: zupka koperkowa Podałam ze szczyptą świeżo zmielonym pieprzem kolorowym.
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6618
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4544
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327000
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 6618
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4544
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327000
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać umyte i pokrojone na części ogonki wieprzowe oraz marchew pokrojoną dowolnie, gotować do miękkości ogonów.
Następnie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i doprawić do smaku ulubioną przyprawą w formie jarzynki, gotować do miękkości ziemniaków.
Gdy ziemniaki są już miękkie dodać koperek, zagotować.
Śmietanę rozprowadzić z wywarem od zupy,
zalać zupę zagotować.
Na koniec dodać natkę pietruszki.