Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie mam już co wymyślać przez te codzienne obiady tak wiec dziś: zupka koperkowa Podałam ze szczyptą świeżo zmielonym pieprzem kolorowym.
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1102
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5809
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1132
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1200
Pomysł w tym dniu zaczerpnąłem ze stron Smakera i potwierdzam, że danie jest...
Odsłon: 452
Obiecuje Ci, że po przygotowaniu w domu tego kapslona zrezygnujesz z tych na...
Odsłon: 1102
Od pewnego czasu kwitnie moda na dubajskie słodycze z pastą pistacjową na baz...
Odsłon: 5809
Ten przepis na kaczkę z frytkownicy beztłuszczowej pozwala przyrządzić wykwin...
Odsłon: 1132
Bigos można przygotować w wersji „na bogato”, poświęcając mu nawet kilka godz...
Odsłon: 1200
Składniki
Do garnka wlać 2 litry wody dodać umyte i pokrojone na części ogonki wieprzowe oraz marchew pokrojoną dowolnie, gotować do miękkości ogonów.
Następnie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i doprawić do smaku ulubioną przyprawą w formie jarzynki, gotować do miękkości ziemniaków.
Gdy ziemniaki są już miękkie dodać koperek, zagotować.
Śmietanę rozprowadzić z wywarem od zupy,
zalać zupę zagotować.
Na koniec dodać natkę pietruszki.