Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W czterech słowach: lekki, pożywny, zdrowy i zielony
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2140
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 339
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 764
Ten przepis na pączki, które nie chłoną tłuszczu, jest bardzo prosty w przygo...
Odsłon: 2140
Łatwa i szybka w przygotowaniu zapiekanka z ryżem, cukinią i jajkami oraz ser...
Odsłon: 339
Rogaliki drożdżowe zwykle kojarzą nam się z naszymi kochanymi babciami, u któ...
Odsłon: 764
Składniki
Do gotującego się bulionu wrzucamy pokrojoną w kostkę marchewkę i ziemniaki. Po kilku minutach dorzucamy różyczki brokuła. Całość gotujemy do miękkości.
Gdy warzywa są miękkie, blendujemy zupę na gładki krem. Doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Zupę możemy podawać z grzankami, jogurtem naturalnym, etc.