Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj krem rozgrzewający o smaku cebuli , czosnku oraz sera. Smaczny i prosty w przygotowaniu . Podawać z grzankami. Polecam
garnek, blender, łyżka, patelnia, nóż,
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 220
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1039
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 513
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666496
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 220
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1039
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 513
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666496
Składniki
Cebulę i czosnek po obraniu kroimy, następnie podsmażamy do zeszklenia na masełku. W między czasie gotujemy na mięsie , jarzynach z dodatkiem ziemniaka bulion. Po ugotowaniu mięso z bulionu wyjmujemy , a do bulionu dorzucamy podsmażoną cebulkę z czosnkiem. Do całości dokładamy serek topiony mieszamy i na koniec całość miksujemy ( blendujemy blenderem). Doprawiamy do smaku według uznania. Oprószyć startym parmezanem. Podawać z grzankami. Smacznego
Pyszny rozgrzewający krem gotowy do podania.