Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj krem rozgrzewający o smaku cebuli , czosnku oraz sera. Smaczny i prosty w przygotowaniu . Podawać z grzankami. Polecam
garnek, blender, łyżka, patelnia, nóż,
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 37
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 322
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1386
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 138
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 37
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 322
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1386
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 138
Składniki
Cebulę i czosnek po obraniu kroimy, następnie podsmażamy do zeszklenia na masełku. W między czasie gotujemy na mięsie , jarzynach z dodatkiem ziemniaka bulion. Po ugotowaniu mięso z bulionu wyjmujemy , a do bulionu dorzucamy podsmażoną cebulkę z czosnkiem. Do całości dokładamy serek topiony mieszamy i na koniec całość miksujemy ( blendujemy blenderem). Doprawiamy do smaku według uznania. Oprószyć startym parmezanem. Podawać z grzankami. Smacznego
Pyszny rozgrzewający krem gotowy do podania.