Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj krem rozgrzewający o smaku cebuli , czosnku oraz sera. Smaczny i prosty w przygotowaniu . Podawać z grzankami. Polecam
garnek, blender, łyżka, patelnia, nóż,
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44689
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182170
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 293
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44689
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182170
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 293
Składniki
Cebulę i czosnek po obraniu kroimy, następnie podsmażamy do zeszklenia na masełku. W między czasie gotujemy na mięsie , jarzynach z dodatkiem ziemniaka bulion. Po ugotowaniu mięso z bulionu wyjmujemy , a do bulionu dorzucamy podsmażoną cebulkę z czosnkiem. Do całości dokładamy serek topiony mieszamy i na koniec całość miksujemy ( blendujemy blenderem). Doprawiamy do smaku według uznania. Oprószyć startym parmezanem. Podawać z grzankami. Smacznego
Pyszny rozgrzewający krem gotowy do podania.