Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj krem rozgrzewający o smaku cebuli , czosnku oraz sera. Smaczny i prosty w przygotowaniu . Podawać z grzankami. Polecam
garnek, blender, łyżka, patelnia, nóż,
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7867
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1069
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13625
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7867
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1069
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13625
Składniki
Cebulę i czosnek po obraniu kroimy, następnie podsmażamy do zeszklenia na masełku. W między czasie gotujemy na mięsie , jarzynach z dodatkiem ziemniaka bulion. Po ugotowaniu mięso z bulionu wyjmujemy , a do bulionu dorzucamy podsmażoną cebulkę z czosnkiem. Do całości dokładamy serek topiony mieszamy i na koniec całość miksujemy ( blendujemy blenderem). Doprawiamy do smaku według uznania. Oprószyć startym parmezanem. Podawać z grzankami. Smacznego
Pyszny rozgrzewający krem gotowy do podania.