Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, która wbrew pozorom jest łagodna i naprawdę dobrze smakuje, polecam ;)
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 116
Polecam.
Odsłon: 1006
Dziś do pracy.
Odsłon: 137
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 262
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15413
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 330
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 116
Polecam.
Odsłon: 1006
Dziś do pracy.
Odsłon: 137
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 262
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15413
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 330
Składniki
Wszystkie warzywa zalać wodą, gotować z przyprawami do miękkości. Następnie dodać chrzan i zagotować.
Do zupy dodać serek topiony i zmiksować całość na gładki krem. Można podawać ze skwarkami, gotowanym jajem i zieloną cebulką. Smacznego!