Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wiosna nie jest porą roku typową dla potraw z dyni ale jeśli wcześniej zrobiliśmy zapas w zamrażalce to potem możemy cieszyć się smakiem tej wspaniałej zupki przez cały rok
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4437
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5893
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12663
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4437
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5893
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12663
Składniki
1. warzywa pokroić, wrzucić do rosołu, gotować do miękkości, 2. chleb pokroić w kostkę, rozgrzać odrobinę oleju na patelni, wrzucić grzanki, opiekać na wolnym ogniu, wystudzić, 3. jak warzywa będą miękkie zmiksować je, doprawić na dość ostro, podawać z grzankami, smacznego