Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy ktoś, tak jak ja, nie lubi koperku, ale jednak chciałaby go zjeść to polecam tę właśnie zupę ;)
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21598
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 75
Idealnie puszysty, delikatny sernik. Prosty do przygotowania.
Odsłon: 101
Dzisiaj ciasto na mace kukurydzianej z truskawkami. Ciasto proste , szybkie w...
Odsłon: 188
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21598
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 75
Idealnie puszysty, delikatny sernik. Prosty do przygotowania.
Odsłon: 101
Dzisiaj ciasto na mace kukurydzianej z truskawkami. Ciasto proste , szybkie w...
Odsłon: 188
Składniki
Ze skrzydełka, zielonej pietruszki, selera przygotować wywar. Następnie dodać pokrojoną, marchewkę, surowe ziemniaki i pora. Gotować przez ok. 10 min. Dodać umyty koperek, przyprawy i gotować przez kolejne 10 min.
Następnie mięso ze skrzydełka obrać, dodać do warzyw i całość zmiksować na gładki krem. Ugotowane ziemniaki pokroić w plastry i podsmażyć na oleju. Można również użyć surowych, wtedy trzeba je usmażyć w głębokim oleju.
Zupę podawać ze smażonymi ziemniakami i kleksem ze śmietany. Można także dodać posiekany koperek. Smacznego!