Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy ktoś, tak jak ja, nie lubi koperku, ale jednak chciałaby go zjeść to polecam tę właśnie zupę ;)
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22239
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 94
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 119
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 263
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22239
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 94
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 119
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 263
Składniki
Ze skrzydełka, zielonej pietruszki, selera przygotować wywar. Następnie dodać pokrojoną, marchewkę, surowe ziemniaki i pora. Gotować przez ok. 10 min. Dodać umyty koperek, przyprawy i gotować przez kolejne 10 min.
Następnie mięso ze skrzydełka obrać, dodać do warzyw i całość zmiksować na gładki krem. Ugotowane ziemniaki pokroić w plastry i podsmażyć na oleju. Można również użyć surowych, wtedy trzeba je usmażyć w głębokim oleju.
Zupę podawać ze smażonymi ziemniakami i kleksem ze śmietany. Można także dodać posiekany koperek. Smacznego!