Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy ktoś, tak jak ja, nie lubi koperku, ale jednak chciałaby go zjeść to polecam tę właśnie zupę ;)
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5624
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27577
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 66
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5624
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27577
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 66
Składniki
Ze skrzydełka, zielonej pietruszki, selera przygotować wywar. Następnie dodać pokrojoną, marchewkę, surowe ziemniaki i pora. Gotować przez ok. 10 min. Dodać umyty koperek, przyprawy i gotować przez kolejne 10 min.
Następnie mięso ze skrzydełka obrać, dodać do warzyw i całość zmiksować na gładki krem. Ugotowane ziemniaki pokroić w plastry i podsmażyć na oleju. Można również użyć surowych, wtedy trzeba je usmażyć w głębokim oleju.
Zupę podawać ze smażonymi ziemniakami i kleksem ze śmietany. Można także dodać posiekany koperek. Smacznego!