Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gdy ktoś, tak jak ja, nie lubi koperku, ale jednak chciałaby go zjeść to polecam tę właśnie zupę ;)
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 58
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 73
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 148
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 58
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 73
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 148
Składniki
Ze skrzydełka, zielonej pietruszki, selera przygotować wywar. Następnie dodać pokrojoną, marchewkę, surowe ziemniaki i pora. Gotować przez ok. 10 min. Dodać umyty koperek, przyprawy i gotować przez kolejne 10 min.
Następnie mięso ze skrzydełka obrać, dodać do warzyw i całość zmiksować na gładki krem. Ugotowane ziemniaki pokroić w plastry i podsmażyć na oleju. Można również użyć surowych, wtedy trzeba je usmażyć w głębokim oleju.
Zupę podawać ze smażonymi ziemniakami i kleksem ze śmietany. Można także dodać posiekany koperek. Smacznego!