Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie tych dwóch warzyw okazało się bardzo smaczne w zupie typu krem, które często u mnie goszczą :)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10759
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4816
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 939
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9191
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1358
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10759
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4816
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 939
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9191
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1358
Składniki
Królika dokładnie umyć, zalać wodą, dodać zieleninę i gotować przez ok. 30 min. Następnie dodać obraną i pokrojona w plastry marchewkę, gotować przez kilka minut. Potem dodać obraną i skrojona cukinię, gotować przez ok. 3-4 minuty.
Zupę ostudzić, mięso z królika obrać i dodać do warzyw. Dodać także przyprawy i ser. Całość zmiksować na gładki krem. Zupę podawać np. z groszkiem ptysiowym. Smacznego!