Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie tych dwóch warzyw okazało się bardzo smaczne w zupie typu krem, które często u mnie goszczą :)
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 57
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 3823
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6784
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 57
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 3823
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6784
Składniki
Królika dokładnie umyć, zalać wodą, dodać zieleninę i gotować przez ok. 30 min. Następnie dodać obraną i pokrojona w plastry marchewkę, gotować przez kilka minut. Potem dodać obraną i skrojona cukinię, gotować przez ok. 3-4 minuty.
Zupę ostudzić, mięso z królika obrać i dodać do warzyw. Dodać także przyprawy i ser. Całość zmiksować na gładki krem. Zupę podawać np. z groszkiem ptysiowym. Smacznego!