Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie tych dwóch warzyw okazało się bardzo smaczne w zupie typu krem, które często u mnie goszczą :)
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1309
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1097
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2147
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1309
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1097
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2147
Składniki
Królika dokładnie umyć, zalać wodą, dodać zieleninę i gotować przez ok. 30 min. Następnie dodać obraną i pokrojona w plastry marchewkę, gotować przez kilka minut. Potem dodać obraną i skrojona cukinię, gotować przez ok. 3-4 minuty.
Zupę ostudzić, mięso z królika obrać i dodać do warzyw. Dodać także przyprawy i ser. Całość zmiksować na gładki krem. Zupę podawać np. z groszkiem ptysiowym. Smacznego!