Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie tych dwóch warzyw okazało się bardzo smaczne w zupie typu krem, które często u mnie goszczą :)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 99
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 55
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 147
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 99
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 55
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 147
Składniki
Królika dokładnie umyć, zalać wodą, dodać zieleninę i gotować przez ok. 30 min. Następnie dodać obraną i pokrojona w plastry marchewkę, gotować przez kilka minut. Potem dodać obraną i skrojona cukinię, gotować przez ok. 3-4 minuty.
Zupę ostudzić, mięso z królika obrać i dodać do warzyw. Dodać także przyprawy i ser. Całość zmiksować na gładki krem. Zupę podawać np. z groszkiem ptysiowym. Smacznego!