Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna, rozgrzewająca zupa na pochmurne dni. Rozwesela samym kolorem :)
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 82
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 204
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 82
Składniki
Marchewkę, pietruszkę obrać - pokroić w pół talarki. Cebulę i czosnek drobno posiekać. Imbir obrać - pokroić w drobne słupki.
Zupę lekko przestudzić, zmiskować blenderem. Rozlać do miseczek. Udekorować kleksem jogurtu naturalnego, posiekanym szczypiorkiem lub natką pietruszki.
Smacznego :)