Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To propozycja dla tych, którym bardzo smakuje połączenie sera z pieczarkami...Polecam ;)
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 15
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 14
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21641
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 79
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 15
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 14
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21641
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 79
Składniki
Z kości schabowej, pora i selera przygotować wywar. Pieczarki umyć, pokroić i usmażyć na maśle z dodatkiem przypraw.
Usmażone grzyby przełożyć do blendera, dodać serek i zmiksować ( można dodać troszkę wywaru). Mus przelać do wywaru, z którego wcześniej należy wyciągnąć kość i warzywa. Wymieszać i w razie potrzeby doprawić do smaku.
Przed podaniem można zrobić kleksa ze śmietany. Smacznego!