Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To propozycja dla tych, którym bardzo smakuje połączenie sera z pieczarkami...Polecam ;)
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 763
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5495
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9322
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 172
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 763
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5495
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9322
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 172
Składniki
Z kości schabowej, pora i selera przygotować wywar. Pieczarki umyć, pokroić i usmażyć na maśle z dodatkiem przypraw.
Usmażone grzyby przełożyć do blendera, dodać serek i zmiksować ( można dodać troszkę wywaru). Mus przelać do wywaru, z którego wcześniej należy wyciągnąć kość i warzywa. Wymieszać i w razie potrzeby doprawić do smaku.
Przed podaniem można zrobić kleksa ze śmietany. Smacznego!