Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To propozycja dla tych, którym bardzo smakuje połączenie sera z pieczarkami...Polecam ;)
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4386
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1108
Polecam.
Odsłon: 633
Przepis dnia
Jeśli szukasz dania, które zachwyci swoim aromatem i wyjątkową kremową konsys...
Odsłon: 4386
Polecam. Pasuje na Święta Wielkanocne.
Odsłon: 1108
Polecam.
Odsłon: 633
Składniki
Z kości schabowej, pora i selera przygotować wywar. Pieczarki umyć, pokroić i usmażyć na maśle z dodatkiem przypraw.
Usmażone grzyby przełożyć do blendera, dodać serek i zmiksować ( można dodać troszkę wywaru). Mus przelać do wywaru, z którego wcześniej należy wyciągnąć kość i warzywa. Wymieszać i w razie potrzeby doprawić do smaku.
Przed podaniem można zrobić kleksa ze śmietany. Smacznego!