Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To propozycja dla tych, którym bardzo smakuje połączenie sera z pieczarkami...Polecam ;)
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 68
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4652
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 68
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4652
Składniki
Z kości schabowej, pora i selera przygotować wywar. Pieczarki umyć, pokroić i usmażyć na maśle z dodatkiem przypraw.
Usmażone grzyby przełożyć do blendera, dodać serek i zmiksować ( można dodać troszkę wywaru). Mus przelać do wywaru, z którego wcześniej należy wyciągnąć kość i warzywa. Wymieszać i w razie potrzeby doprawić do smaku.
Przed podaniem można zrobić kleksa ze śmietany. Smacznego!