Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowe zupy to świetny pomysł na obiad! Są delikatne w smaku oraz wyjątkowo łatwe w przygotowaniu. Dlatego dzisiaj polecamy krem pieczarkowo-szpinakowy!. Więcej na blogu: www.smacznebodomowe.pl
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15341
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 246
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 719
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15341
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 246
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 719
Składniki
Pieczarki oraz cebulę kroimy w kostkę, podsmażamy na patelni z dodatkiem masła i doprawiamy solą oraz pieprzem Następnie przekładamy do garnka, dodajemy 4 szklanki bulionu, mrożony szpinak i gotujemy około 30 minut Pod koniec gotowanie dodajemy ser a następnie całość blendujemy Gotowy krem podajemy posypany prażoną cebulką i grzankami