Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowe zupy to świetny pomysł na obiad! Są delikatne w smaku oraz wyjątkowo łatwe w przygotowaniu. Dlatego dzisiaj polecamy krem pieczarkowo-szpinakowy!. Więcej na blogu: www.smacznebodomowe.pl
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10345
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5955
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5303
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12782
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4547
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10345
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5955
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5303
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12782
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4547
Składniki
Pieczarki oraz cebulę kroimy w kostkę, podsmażamy na patelni z dodatkiem masła i doprawiamy solą oraz pieprzem Następnie przekładamy do garnka, dodajemy 4 szklanki bulionu, mrożony szpinak i gotujemy około 30 minut Pod koniec gotowanie dodajemy ser a następnie całość blendujemy Gotowy krem podajemy posypany prażoną cebulką i grzankami