Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z pieczarek to ulubiona zupa mojej rodzinki. Podaję ją z grzankami. Zupa smaczna i syta. Polecam
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4131
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416322
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2851
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4131
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416322
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2851
Składniki
Warzywa obrać i pokroić. Pieczarki po obraniu pokroić w pół plastry. Zalać wodą tak około 1,5 - 2 litrów, dodać przyprawy oraz kostkę rosołową. Gotować około 30 - 40 minut. Po tym czasie zdjąć z ognia , lekko wystudzić i zmiksować. Podawać z grzankami. Smacznego Rada; Zupę można zabielić śmietaną.
Zupa gotowa do zmiksowania.
Gotowa do podania.