Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z pieczarek to ulubiona zupa mojej rodzinki. Podaję ją z grzankami. Zupa smaczna i syta. Polecam
Ciasto Przysmak Sułtana to prawdziwy rarytas dla amatorów czekolady – zwłaszc...
Odsłon: 86374
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 41
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich...
Odsłon: 170
Ciasto Przysmak Sułtana to prawdziwy rarytas dla amatorów czekolady – zwłaszc...
Odsłon: 86374
Ten smalec, a właściwie pyszne skwarki ze smalczykiem, znam od lat. Gdy byłam...
Odsłon: 41
To pomysł na proste i smaczne babeczki. Zachwycają smakiem i aromatem. A ich...
Odsłon: 170
Składniki
Warzywa obrać i pokroić. Pieczarki po obraniu pokroić w pół plastry. Zalać wodą tak około 1,5 - 2 litrów, dodać przyprawy oraz kostkę rosołową. Gotować około 30 - 40 minut. Po tym czasie zdjąć z ognia , lekko wystudzić i zmiksować. Podawać z grzankami. Smacznego Rada; Zupę można zabielić śmietaną.
Zupa gotowa do zmiksowania.
Gotowa do podania.