Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Krem z pieczarek to ulubiona zupa mojej rodzinki. Podaję ją z grzankami. Zupa smaczna i syta. Polecam
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Warzywa obrać i pokroić. Pieczarki po obraniu pokroić w pół plastry. Zalać wodą tak około 1,5 - 2 litrów, dodać przyprawy oraz kostkę rosołową. Gotować około 30 - 40 minut. Po tym czasie zdjąć z ognia , lekko wystudzić i zmiksować. Podawać z grzankami. Smacznego Rada; Zupę można zabielić śmietaną.
Zupa gotowa do zmiksowania.
Gotowa do podania.