Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa krem z pomidorów swoim smakiem przeniesie cię w słoneczne kraje a prostota jaka jest w kuchni włoskiej zawsze będzie przy tobie
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 51
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 59
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 105
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 51
Smaczny, efektowny, a przy tym prosty w przygotowaniu placek.
Odsłon: 59
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 105
Składniki
Pomidory myjemy pod zimną wodą potem przekładamy je na papierowy ręcznik gdy je lekko osuszymy kroimy je w drobną kostkę pomidory przekładamy do miski cebulę obieramy płuczemy pod zimną wodą po przepłukaniu kroimy w drobną kostkę na patelnię wlewamy oliwę z oliwek dodajemy pomidory i cebulę oraz przyprawy estragon suszony i bazylię suszoną pod smażamy i czekamy aż pomidory zmiękną całą masę przelewamy do garnka z zimną wodą całości trzeba zagotować gdy zupa zgęstnieje przekładamy ja na talerz i dekorujemy natką pietruszki smacznego. Porada : Gdy zupa nie chce zgęstnieć można dodać trochę mąki lub kwaśnej gęstej śmietany.