Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa krem z pomidorów swoim smakiem przeniesie cię w słoneczne kraje a prostota jaka jest w kuchni włoskiej zawsze będzie przy tobie
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5242
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 816
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11653
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5040
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1284
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5242
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 816
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11653
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5040
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1284
Składniki
Pomidory myjemy pod zimną wodą potem przekładamy je na papierowy ręcznik gdy je lekko osuszymy kroimy je w drobną kostkę pomidory przekładamy do miski cebulę obieramy płuczemy pod zimną wodą po przepłukaniu kroimy w drobną kostkę na patelnię wlewamy oliwę z oliwek dodajemy pomidory i cebulę oraz przyprawy estragon suszony i bazylię suszoną pod smażamy i czekamy aż pomidory zmiękną całą masę przelewamy do garnka z zimną wodą całości trzeba zagotować gdy zupa zgęstnieje przekładamy ja na talerz i dekorujemy natką pietruszki smacznego. Porada : Gdy zupa nie chce zgęstnieć można dodać trochę mąki lub kwaśnej gęstej śmietany.