Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa krem z pomidorów swoim smakiem przeniesie cię w słoneczne kraje a prostota jaka jest w kuchni włoskiej zawsze będzie przy tobie
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 149
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1856
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14585
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19648
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 149
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1856
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14585
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19648
Składniki
Pomidory myjemy pod zimną wodą potem przekładamy je na papierowy ręcznik gdy je lekko osuszymy kroimy je w drobną kostkę pomidory przekładamy do miski cebulę obieramy płuczemy pod zimną wodą po przepłukaniu kroimy w drobną kostkę na patelnię wlewamy oliwę z oliwek dodajemy pomidory i cebulę oraz przyprawy estragon suszony i bazylię suszoną pod smażamy i czekamy aż pomidory zmiękną całą masę przelewamy do garnka z zimną wodą całości trzeba zagotować gdy zupa zgęstnieje przekładamy ja na talerz i dekorujemy natką pietruszki smacznego. Porada : Gdy zupa nie chce zgęstnieć można dodać trochę mąki lub kwaśnej gęstej śmietany.