Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty, smaczny krem, czyli tak jak lubię ;)
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 118
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 256
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 95
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3327
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 118
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 256
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 95
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3327
Składniki
Skrzydełko zagotować z zielonym selerem. Następnie dodać pokrojone w plastry ziemniaki i seler, doprawić i gotować do miękkości. Skrzydełko wyciągnąć, obrać mięso. Do zupy dodać serek śmietankowy i całość zmiksować na gładki krem.
Zupę podawać z mięsem, groszkiem ptysiowym i kleksem ze śmietany. Smacznego!